28 April, 2010

Pioneeri mängijad on käes!

Tere,

Täna sain kätte tuttuued 2000se, 900se mängijad ja 5000se puldi.
Te ei kujuta ette seda tunnet, kui ma karbid lahti lõikasin ja uued lõhnavad aparaadid lahti pakkisin. Need on ikka ulmeaparaadid! Laupäeval siis vallatleme nendega ja koolitame ennast neid kasutama.

Peeter

3 comments:

Robert said...

Elan kaasa DJ koolide tegemistele (neid nüüd juba mitu siin Tartus). Huvitav, et aastatega on noortel eelistatuimad žanrid samaks jäänud.
Hiphop, soul, funk ja disco jäävad endiselt 4/4 klubimuusika stiilidele (techno, dnb, trance, house) suuresti alla.
Maimiitingu ülevaatlikust line-upist tuleb välja uued žanrid (dubstep, bassline, uk-garage ja uk-funky) ka ei leia mängimist. Ei tea, mis see on mis seda valikut kujundab ? Resident Advisori, XLR8R, Fact jt sellistes podcastides ei mängita ammu enam neid stiile, mis siin nii popid. Samuti pole ei BBC ega ERR õhtuses vööndis neid esindatud. A see muidugi ei ole halb, et mängitakse - lihtsalt mõtisklen muusika teemal :)

Edu kooliga !

Peeter Taim said...

Tänud kommentaari eest. Muusika stiilide teemal võiksime lähiajal kindlasti diskuteerida. Eriti tahaks seda teha koos DJ kooli noortega. Ma olen sel teemal seminare korraldanud, kui oleks vaja rohkem seda teemat käsitleda. Võib olla oled nõus selle koha pealt appi tulema?

Parimat
Peeter

Robert said...

Pean ütlema, et lugesin su vastust enamvähem kohe, kui see siia ilmus aga olen venitanud vastamisega, sest ma ei tea mida vastata.

Kui mingi seminar kunagi on, siis anna kindlasti teada - kui vähegi saan, siis tulen. Mind väga huvitab kasvõi see, et mida DJ kooli õpilased enda väljundina näeksid tulevikus näiteks... et palju neid ja milliseid amibitsioone on - et kas keegi tõsiselt ka plaanib näiteks kunagi oma soundsystemit kokku panema hakata ( http://www.youtube.com/watch?v=zeuRN1B5T5w - Valve dokumentaal), loodab kuskil piraatraadios mingit autorisaadet teha (youtubest võib seda Radio Renegades dokumentaali otsida ettekujutuse saamiseks), mida mängivad ja kus pidudel nad jne...
See viimane info võiks vabalt siin ka mingi eraldi lehena olla, kuhu igaüks oma esinemised saaks panna. Teaks vaatamas käia ja teistele soovitada, kellel kedagi kuskile mängima vaja või enda pidudele kutsuda esinema, kui meeldib (usun, et enamus DJ kooli inimesi miksivad paremini kui enamus mu vähem või rohkem aktiivselt pidudel esinevatest tuttavatest).